Leraren in jouw leven

Wie zijn jouw leraren in het leven?Leraren in jouw leven

Ieder mens komt in zijn leven leraren tegen op zijn pad. Ze zijn er vaak precies op het moment dat jij je op een kruispunt in je leven bevind. Het kruispunt in jouw leven, dat je simpelweg even niet meer weet welke stap je als volgende stap gaat zetten. Op het kruispunt kan je je verdrietig, wanhopig, terneergeslagen, moedeloos of gefrustreerd voelen. Je komt zelf even niet op het antwoord en zo in één keer lees je iets, ontmoet je iemand of spreek je iemand. Letterlijk iemand die jouw pad op jouw kruispunt kruist.

De juiste woorden, aanwijzingen, adviezen en een onuitputtelijk vertrouwen in jou. Je voelt vaak een ontzettend warm en liefdevol oprecht gevoel bij deze inspirerende mensen. Jij mag even echt volledig zijn wie je bent. De ander luistert met volle aandacht naar jou. Hij of zij kan je zien, zoals je van binnen echt bent en zoals jij je op dat moment echt voelt. Vaak ervaar je letterlijk in dit moment een enorme rust bij jezelf en lijkt het net alsof alle zwaarte van je schouders af valt. Op het moment dat je dit gevoel ervaart, heb je kennis gemaakt met een leraar in jouw leven. Ongemerkt ga je vaak op dat moment een heel snel groeiproces door. Soms bewust en soms onbewust. En als je dan jaren later terugkijkt naar dit moment zal je altijd nog zijn of haar naam herinneren.

Leraren in jouw leven. Ze zullen er altijd zijn op het voor jouw juiste moment. Ik hoop dat je ze kan leren herkennen, zodat je nog intenser van deze bijzondere mensen kan genieten. Dé overeenkomst tussen alle leraren op jouw levenspad, is dat je je intens geliefd en omarmt voelt door deze personen. Zij kunnen jou zien vanuit liefde, gunnen jou een geweldig leven vanuit liefde én hopen stuk voor stuk dat jij na dit kruispunt weer de onuitputtelijke bron van liefde voor jezelf hervind. Zodat jij vervolgens weer stralend en gelukkig jouw levenspad kan voortzetten.

Hoe onoverkomelijk moeilijk, lastig en uitdagend situaties in jouw leven zich ook in één keer kunnen voordoen. Vergeet nooit, echt nooit, dat liefde altijd overwint. Het enige dat jij hoeft te doen; heb vertrouwen dat het goed komt. Jouw leraren in het leven zullen echt altijd onvoorwaardelijk liefdevol op het juiste moment jouw pad kruizen.

Terwijl je deze tekst leest kan het zijn dat er in één keer iemand of meerdere personen door jouw hoofd schieten. En mocht het lang geleden zijn, dat je ze hebt gesproken of gezien. Zoek ze dan weer eens op, stuur een berichtje of een prachtige handgeschreven kaart. Iedere leraar die er in jouw leven vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jou is geweest, zal overweldigt zijn door het gevoel van dankbaarheid. Ze zullen jouw bericht vol liefde omarmen en koesteren <3

 

 

Comments are closed